Cementdekvloeren

Home Diensten Cementdekvloeren

Cementdekvloeren

Een cementdekvloer is de afwerkvloer die bovenop de draagvloer komt te liggen. Dat kan zijn om de vloer op hoogte te brengen of om een vlakke ondervloer te krijgen, wat natuurlijk de basis is voor een strakke afwerking. Cementdekvloeren zijn dan ook de meest toegepaste afwerkvloeren, kunnen relatief snel en gemakkelijk worden gelegd en zijn bestand tegen vocht. Cementdekvloeren zijn ook geschikt i.c.m. vloerverwarming.

Cementdekvloeren vrachtwagen Ruijs Vinkel BV en DB Veghel Cementdekvloeren BVAfhankelijk van het gebruik kent de zandcement dekvloer verschillende druksterktes. De gewenste druksterkte wordt bereikt door de juiste mengverhouding van zand, cement en water in combinatie met de dikte van het aanbrengen. Voorbeelden van druksterktes zijn D15 (woningbouw), D20 (scholen en kantoren) en D30, D40 (bedrijfsgebouwen en garages)

Wij beschikken over twee eigen vrachtwagens (in samenwerking met DB Veghel Cementdekvloeren BV) waarmee wij ongeveer 600m² vloer per dag kunnen aanbrengen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen wij een constante kwaliteit garanderen.


Voorbeelden van gerealiseerde projecten: