Cementdekvloeren

Home Diensten Cementdekvloeren

Cementdekvloeren

Een cementdekvloer is de afwerkvloer die bovenop de draagvloer komt te liggen. Dat kan zijn om de vloer op hoogte te brengen of om een vlakke ondervloer te krijgen, wat natuurlijk de basis is voor een strakke afwerking. Cementdekvloeren zijn dan ook de meest toegepaste afwerkvloeren, kunnen relatief snel en gemakkelijk worden gelegd en zijn bestand tegen vocht. Cementdekvloeren zijn ook geschikt i.c.m. vloerverwarming.

Afhankelijk van het gebruik kent de zandcement dekvloer verschillende druksterktes. De gewenste druksterkte wordt bereikt door de juiste mengverhouding van zand, cement en water in combinatie met de dikte van het aanbrengen. Voorbeelden van druksterktes zijn D15 (woningbouw), D20 (scholen en kantoren) en D30, D40 (bedrijfsgebouwen en garages)

Cementdekvloeren vrachtwagen Ruijs Vinkel BV en DB Veghel Cementdekvloeren BVCementdekvloeren vrachtwagen achterkant Ruijs Vinkel BV en DB Veghel Cementdekvloeren BV

Als eerste van Nederland beschikken wij over twee splinternieuwe vrachtwagens met hypermoderne technieken waarmee wij ongeveer 1200m² vloer per dag kunnen aanbrengen. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen wij een constante kwaliteit garanderen.


Voorbeelden van gerealiseerde projecten: